Apetyt na więcej

Tym, którym wpisy na Technologii Smaku zaostrzyły apetyt, na pewno spodobają się inne teksty naukowe 🙂

Od stycznia 2016 roku jestem blogerką w serwisie INN Poland http://martynafranczuk.innpoland.pl/

Dotychczas drukiem ukazały się teksty, ale zrobię, co mogę, żeby było ich więcej :)

Poniżej zamieszczam linki do tekstów mojego autorstwa, które ukazały się dotychczas w wydawnictwach elektronicznych

(1) artykuły przeglądowe:

(a) opublikowane przez portal DolinaBiotechnologiczna.pl

  1. Pora głodomora
  2. Nakarmić epigenom
  3. Nutrifarmaceutyki
  4. (Nie)apetyczne, bo chemiczne
  5. Era “gastronomii molekularnej”
  6. Odchudzanie zaczyna się w głowie

(b) udostępnione na stronach portalu e-Biotechnologia.pl

(c) tekst nagrodzony w konkursie “Podziel się swoją wiedzą” portalu Lab-all.com

(d) Pierwsza nagroda w Wielkim Konkursie portalu Biotechnologia.pl

(2) notatki (DolinaBiotechnologiczna.pl, Biotechnologia.pl i internetowe wydanie Wiedzy i Życia):

(3) wywiady

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s