Główny Technolog

Nazywam się Martyna Franczuk, mam 27 lat (jeszcze). Urodziłam się i wychowałam na Mazowszu, ale coś przywiało mnie do Trójmiasta, gdzie zarzuciłam kotwicę.

Z wykształcenia jestem biotechnologiem i specjalizuję się w mikrobiologii farmaceutycznej, ale od zawsze uważam, że

najlepsze eksperymenty to te, które można zjeść.

Dlatego w 2014 ukończyłam półroczny kurs organizowany przez Uniwersytet Harvarda i interaktywną platformę edukacyjną edX „Science & Cooking: From Haute Cuisine to Soft Matter Science” (z ang. „Nauka i gotowanie: od współczesnej kuchni do nauki materii miękkiej”).

Kiedyś (już niedługo) założę własną firmę. Masz kapitał i chcesz zainwestować w ciekawy projekt? Wiesz, gdzie mnie szukać.

Lubię pisać i dużo czytam: od egzystencjalistów po poradniki stylistek.

Polubiłeś mnie? Zostaw komentarz! Miło będzie Cię poznać 🙂

Martyna Franczuk
Tak wyglądam Foto: Olga Diana Jasińska

certificate

Czekam na Wasze wiadomości 🙂

Jeśli ktoś ma apetyt na coś więcej, może przejrzeć moje publikacje pod adresem https://technologiasmaku.wordpress.com/apetyt-na-wiecej/

Albo poczytać, co napisali o mnie inni:

Bardzo chciałabym również zobaczyć przepisy z Technologii Smaku w Waszym wykonaniu! Jeśli dzielicie się nimi lub ciekawostkami z TS z przyjaciółmi, proszę o udostępnienie ich z hastagiem #technologiasmaku lub #naukaodkuchni.

2 uwagi do wpisu “Główny Technolog

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s